Lekdetectie & vochtbehandeling in België en Nederland
Lekdetectie & vochtbehandeling in België en Nederland
Heeft u last van vochtproblemen in uw woning? LC Worx biedt de oplossing! Met onze jarenlange ervaring in vochtbestrijding pakken we elk probleem duurzaam aan, en dat tegen een eerlijke prijs.
Vochtproblemen in uw woning
Heeft u last van vocht in of rond uw woning? Vocht in huis kan veel problemen veroorzaken, zoals schimmelvorming, natte muren en vochtige kelders. Dit is niet alleen ongezond, maar kan ook leiden tot structurele schade aan uw woning. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen zodra u vocht constateert, om verdere schade en gezondheidsrisico’s te voorkomen. LC Worx helpt u deze problemen snel en vakkundig op te lossen. Wij zijn actief in de regio’s Limburg en Brabant in Nederland en Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant in België.
TIP: Druk de kosten dankzij premies! U kunt onder bepaalde voorwaarden aanspraak maken op premies voor vochtbestrijding via de overheid, waardoor u de kosten kunt verlagen. Let op: om in aanmerking te komen voor premies, moet u de vochtbestrijding laten uitvoeren door een professionele vochtbestrijder.
Wij garanderen een correcte diagnose van uw vochtprobleem en bieden oplossingen op maat. Bovendien voorzien wij u van de benodigde documenten en helpen wij u zelfs bij het aanvragen van uw premie.
De diagnose van het vochtprobleem in uw woning
Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde apparatuur om hak- en breekwerk te vermijden. Met tools zoals thermografische infraroodcamera’s, ultrasone lekdetectie, endoscopie, traceergas, vochtmetingen en rooktesten kunnen wij nauwkeurig en efficiënt vochtproblemen opsporen en diagnosticeren. Hierdoor minimaliseren we overlast en zorgen we voor een effectieve aanpak van vochtbestrijding.

Thermografische infraroodcamera

Ultrasone lekdetectie

Endoscopie

Traceergas

Vochtmeting

Rooktest
Lekdetectie, vochtbehandeling en vochtbestrijding
Lekkage
Hoe ontstaat lekkage en hoe herkent u het?
Lekkages kunnen ontstaan door problemen met daken, afvoerbuizen, waterleidingen of verwarming. Soms zijn ze zichtbaar, maar vaak gaat het om verborgen lekken. U herkent zichtbare lekkages aan vochtplekken op muren waar waterleidingen lopen. Verborgen lekkages kunt u signaleren door een plotselinge stijging in uw water- of energiefactuur, vooral als het lek schade heeft toegebracht aan uw isolatie.
Lekkage dichten met lekdetectie
Om een lek effectief te dichten, is het belangrijk om eerst de oorzaak te onderzoeken. Laat daarom een lekdetectie uitvoeren door één van onze vochtspecialisten. Zij hebben de expertise en apparatuur om het probleem snel en nauwkeurig te lokaliseren, zodat we de juiste oplossing kunnen bieden.
Hoe verloopt de uitvoering van een lekdetectie?
1
Lek opsporing
d.m.v. speciale apparatuur en technieken
2
Opstellen van een raport
met de exacte locatie van het lek
3
Lek dichten
met behulp van het rapport
Bij een lekdetectie beginnen we met een grondige inspectie van uw woning. Onze vochtspecialisten gebruiken moderne technologieën, zoals thermografische infraroodcamera’s en ultrasone detectie, om verborgen lekken te lokaliseren zonder hak- of breekwerk. Na het vaststellen van de oorzaak bespreken we onze bevindingen met u en bieden we een oplossing op maat aan in een uitgebreid rapport. Zodra u akkoord gaat, dichten wij het lek. Met deze gestructureerde aanpak zorgen we ervoor dat u snel weer kunt genieten van een droge en veilige woning.
Wij voeren lekdetecties uit in de regio’s Limburg en Brabant in Nederland, en Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg in België.
Verzekering & lekdetectie: opstal- en inboedelverzekering
De meeste verzekeraars dekken de kosten van lekdetectie via uw opstalverzekering. Dit omvat schade aan uw woning, zoals muren, vloeren en plafonds. Schade aan persoonlijke bezittingen binnenshuis valt onder de inboedelverzekering.
Tip: Sluit uw opstal- en inboedelverzekering bij dezelfde maatschappij af. Dit voorkomt verwarring over welke verzekering voor welke schade verantwoordelijk is. Vergeet niet om uw eigen risico te controleren; dit bedrag betaalt u altijd zelf. Neem contact op met uw verzekeraar om de details van uw dekking te bespreken en eventuele vragen te stellen.
OPSTIJGEND VOCHT
Heeft u vochtplekken onderaan de muren van uw gelijkvloerse woning? Opstijgend vocht is een veelvoorkomend probleem dat niet alleen kan leiden tot onherstelbare schade aan uw huis, maar ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Het is cruciaal om optrekkend vocht zo snel mogelijk te behandelen.
Oorzaken opstijgend vocht
Opstijgend vocht kan verschillende oorzaken hebben, zoals:
- Slechte fundering: Een fundering die niet goed is aangelegd, kan vochtproblemen verergeren.
- Slechte waterkering*: Een ineffectieve waterkering laat grondwater binnendringen.
- Ontbreken van een waterkering: Dit is vaak het geval bij oudere woningen, waar geen adequate bescherming is aangebracht.
* Een vochtwerende laag van kunststof of roofing in de muur, gelijk met de vloerpas.
Hoe herkent u opstijgend vocht?
U kunt opstijgend vocht herkennen aan de volgende symptomen:
- Vochtplekken die onderaan de muur beginnen
- Schimmelvorming op de muren
- Loskomend schilder- en behangwerk
- Muffe geuren
- Een hogere energierekening
Onze oplossingen tegen opstijgend vocht
Bij LC Worx bieden we effectieve oplossingen voor opstijgend vocht in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant in België. In Nederland zijn we actief in de provincies Brabant en Limburg. Heeft u direct hulp nodig? Neem dan snel contact met ons op.

Muurinjectie
U kunt de muren laten injecteren door onze specialisten. Tijdens deze behandeling creëren we een nieuwe waterkering, waardoor het grondwater niet langer kan worden opgenomen. Het injecteren van muren met een vochtwerend middel maakt ze opnieuw vochtvrij. Muurinjecties zijn de meest gangbare en kostenbesparende oplossing voor opstijgend vocht, in vergelijking met het onderkappen van muren. Bij LC Worx gebruiken we uitsluitend de beste producten voor optimale resultaten.

waterkering
Onze specialisten kunnen ook een waterkering in de muur plaatsen. Hierbij wordt een horizontaal vochtscherm aangebracht, meestal in oudere woningen zonder adequate waterkering, of bij nieuwere woningen met een slecht geïnstalleerde waterkering. Deze waterkering wordt waterpas geplaatst op de eerste rij stenen van de muur, gelijk met de vloer. Een effectieve waterkering voorkomt dat omringend grondwater naar binnen dringt. Het plaatsen van een waterkering is een ingrijpende en tijdrovende klus, omdat er veel breekwerk bij komt kijken, maar het kan een langdurige oplossing bieden voor opstijgend vocht.
DOORSLAAND VOCHT
Wanneer u vochtplekken op muren boven het grondniveau ziet, heeft u waarschijnlijk last van doorslaand vocht. Dit probleem ontstaat wanneer regenwater door poreuze buitenmuren binnendringt en zich verspreidt. Onze specialisten stellen nauwkeurig de oorzaak vast en bieden maatwerkoplossingen om het vochtprobleem duurzaam te verhelpen.
Onze oplossingen tegen doorslaand vocht

Gevel Impregneren
Onze aanpak begint met een grondige inspectie en eventuele herstelwerkzaamheden. Daarna reinigen we de gevel en brengen we een hydrofoberend product aan dat de muur beschermt tegen vocht en schimmel, en tevens de esthetische uitstraling verbetert.
Voordelen van het impregneren van een gevel:
- Langdurige vochtbescherming
- Minder mos en algen
- Verbeterde uitstraling en levensduur

Vochtwerende verf
Onze specialisten bereiden het oppervlak zorgvuldig voor, reinigen het en brengen twee lagen vochtwerende verf aan. Dit biedt een effectieve barrière tegen vocht.

Nieuwe gevelbekleding
Als de gevel beschadigd is of een nieuwe uitstraling nodig heeft, kunt u kiezen voor nieuwe buitenmuurbekleding, zoals hout of steenstrips. Het plaatsen van gevelisolatie kan ook een reden zijn om uw gevelbekleding te vernieuwen.

Kaleien
Onze specialisten beschermen uw gevel tegen weersinvloeden met kaleien, een duurzame en milieuvriendelijke techniek. Kaleien maakt de buitenmuur dampopen, wat essentieel is om vochtproblemen te voorkomen en de muur in goede conditie te houden. Het zorgt bovendien voor een frisse, authentieke uitstraling en camoufleert beschadigingen effectief, waardoor het ideaal is voor renovaties én nieuwbouwprojecten.

Steenstrips
Steenstrips bieden een duurzame en esthetische oplossing die direct op de gevel of isolatieplaten kan worden bevestigd.

Buitenmuren bekleden met hout
Voor een warme, natuurlijke look kunt u kiezen voor houten gevelbekleding. Wij bieden diverse houtsoorten aan, waaronder tropisch hardhout zoals Padouk en Ipé en thermisch behandeld hout (thermowood).
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig om doorslaand vocht in uw woning aan te pakken? Wij staan voor u klaar in België (Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg) en Nederland (Limburg en Brabant). Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
CONDENSATIEVOCHT
Condensatievocht ontstaat vaak door onvoldoende ventilatie. Wanneer vochtige lucht niet kan ontsnappen, slaat deze neer als condens op koude oppervlakken, zoals ramen, en trekt uiteindelijk in muren en plafonds. Dit zorgt voor een verhoogde luchtvochtigheid, die niet alleen slecht is voor uw woning, maar ook voor uw gezondheid. Een ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40-60%, wat we eenvoudig kunnen meten met een vochtigheidsmeter. Wij helpen u graag om ook condensatievocht aan te pakken.

Voorkomen van luchtvochtigheid
Vochtige lucht in de woning kan nergens naar toe en slaat zich vervolgens op als condensvocht op koele oppervlakte (meestal bij ramen) en trekt zo in de muren en plafonds van de woning. Dit resulteert in een hoge luchtvochtigheid in de woning.
Heel wat mensen vergeten de woning goed te verluchten, met vochtproblemen als gevolg. Wist u dat een hoge luchtvochtigheid niet alleen slecht is voor uw woning, maar ook voor uw gezondheid?
De juiste luchtvochtigheid zit tussen de 40 en 60 procent, dit kunnen wij meten met een vochtigheidsmeter.
Voorkomen van hoge luchtvochtigheid
Er zijn verschillende mogelijkheden om vocht in de woning te voorkomen.
1
Ventilatie
3
Ventilatiesysteem
2
luchtontvochtiger
In ruimtes zonder ramen kan een luchtontvochtiger helpen door vochtige lucht op te nemen en in een opvangbak te verzamelen. Luxe modellen kunnen worden aangesloten op een afvoer.
3
Ventilatiesysteem
Voor langdurige, efficiënte ventilatie is een slim ventilatiesysteem de beste oplossing. Dit systeem ventileert alleen wanneer nodig, waardoor u energie bespaart. Neem contact op met LC Worx. Onze specialisten analyseren uw vochtproblemen, stellen een passend verslag op, en helpen graag met de juiste aanpak voor uw woning.
Voorkom onnodige discussies met uw verzekeraar
Om in aanmerking te komen voor terugbetaling van vochtschade, moet de schade onverwacht zijn ontstaan, zoals door een verborgen lekkage. Voorkom onnodige discussies met uw verzekeraar, en schakel ons snel in voor zekerheid!

Vochtanalyse op maat
Wij onderzoeken grondig de oorzaak van uw vochtschade, zodat u weet of u terecht een claim kunt indienen.

Maatwerk oplossingen
Onze specialisten bieden oplossingen op maat, gegarandeerd effectief tegen vochtproblemen.

Kwalitatief materiaal
We werken enkel met hoogwaardige materialen voor duurzame resultaten.

Vakkundig,
snel en efficiënt
Door onze jarenlange ervaring en technische kennis lossen onze vochtexperts snel en efficiënt de vochtproblemen op.

Verlaagd
btw-tarief
Woning ouder dan 10 jaar? U profiteert van 6% btw in plaats van 21% op de arbeidskosten en materialen voor vochtbestrijding.
VOCHTPROBLEMEN IN UW KELDER
Omdat uw kelder geheel of gedeeltelijk onder de grond ligt, is deze ruimte extra kwetsbaar voor vochtproblemen. Vocht in de kelder ontstaat vaak door een combinatie van een hoog grondwaterniveau en de lage vochtweerbaarheid van de muren en vloer. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om uw kelder waterdicht te maken. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we het vocht in de muren, vloer en plafonds van uw kelder effectief kunnen aanpakken en uw kelder weer veilig en droog maken.
De oorzaken van vocht in de kelder
Wanneer uw kelder niet goed geventileerd wordt, kan dit leiden tot condensatievocht. Dit probleem ontstaat vaak doordat de kelder zich onder de grond bevindt, omringd door grondwater. Als u dit vochtprobleem niet tijdig aanpakt, kan het vocht verder omhoog trekken en schade aan uw woning veroorzaken.
Gevolgen slecht geventileerde kelder
- Ontstaan van schimmels
- Ongedierte
- Beschadiging van keldermuren en opgeslagen goederen
Dé oplossing: ventileren
Als de vochtige kelder het gevolg is van condensatie, is het installeren van een goed ventilatiesysteem de meest effectieve oplossing. Hiermee vermindert u de luchtvochtigheid en voorkomt u verdere problemen. LCworx biedt diverse ventilatie-oplossingen voor vochtproblemen in uw kelder.
Ventilatie-oplossingen voor vochtin de kelder
- Ventilatierooster: We plaatsen ventilatieroosters net boven het grondniveau voor natuurlijke luchtcirculatie.
- Buisventilator: Een buisventilator ventileert uw kelder mechanisch en voert gebruikte lucht af.
- Mechanische ventilatie: Dit systeem regelt de aanvoer van frisse lucht en de afvoer van vervuilde lucht, en verbetert de luchtkwaliteit in uw kelder. We kunnen ook een ontvochtiger installeren om vochtige lucht te verwijderen.
Is er meer nodig dan alleen ventilatie?
LC Worx biedt de volgende kelderdichtingsoplossingen aan:
Bekuiping
We voorzien de muren en, indien nodig, de vloer van uw kelder van een nieuwe waterdichte bezettingslaag. Meestal brengen we meerde lagen aan voor maximale bescherming.
Kelderdrainage
Bij kelderdrainage plaatsen we aan de buitenzijde een membraan. Hierdoor wordt de kelder waterdicht en wordt het inkomende vocht afgevoerd door een drainagesysteem. Dit systeem wordt vaak toegepast bij kelders die te maken hebben met een hoge grondwaterdruk. Dit systeem is goedkoper dan een volledige kelderbekuiping.
Kimnaad waterdicht maken
Vocht kan uw kelder binnenkomen via de kimnaad. Dat is het aansluitingspunt tussen de keldermuren en de keldervloer. Onze specialisten dichten deze naad met een waterdichte mortel. Deze wordt schuin tussen de vloer- en muuraansluiting geplaatst door middel van een waterkerende gel.
Keldermuur injecteren
Kampt u met opstijgend grondvocht in uw keldermuren? Dan is het injecteren van die muren één van de meest doeltreffende oplossingen om uw kelder waterdicht te maken (in combinatie met een kelderdichting).
Voordelen van het injecteren van keldermuren:
- Voorkomt verdere vochtschade
- Vermijdt gezondheidsproblemen
- Verhoogt de waarde van uw woning
- Houdt energiekosten in toom
VERZEKERING EN VOCHTSCHADE
Het bestrijden van vocht kan een arbeidsintensieve en kostbare klus zijn. Gelukkig hoeft u deze kosten niet altijd volledig zelf te dragen. Maar wanneer komt u in aanmerking voor premies en subsidies? Download hieronder ons overzicht van de premies en subsidies waarop u aanspraak kunt maken.
Dekt mijn verzekering vochtschade?
Vochtschade kan verschillende oorzaken hebben, en niet elke vorm van schade wordt door uw verzekering gedekt.
Welke vochtschade is WEL verzekerd?
Vochtschade door lekkage in waterleidingen
Uw brandverzekering biedt een verplichte basisdekking voor materiële schade met verschillende oorzaken, inclusief schade door een lekkage in de waterleiding. Dit type schade kan aanzienlijke gevolgen hebben, vooral als het lek lange tijd onopgemerkt blijft.
Vochtschade door insijpelend water langs het dak
Onder de categorie ‘lekkage’ valt ook een lek in uw dak. Vochtschade veroorzaakt door insijpelend vocht langs het dak is dan ook in de meeste gevallen verzekerd. De verzekeraar staat bijvoorbeeld in voor de herstelkosten aan uw plafond. Herstellingen aan het dak zelf vallen niet onder de vergoeding. Uw brandverzekering dekt namelijk enkel de gevolgen van het vochtprobleem en niet de oorzaak ervan.
Vochtschade door overstroming
Bij schade door overstroming of overvloedige regenval komt uw brandverzekering tussen voor de kosten van herstel. Dit geldt ook voor andere plotselinge waterschade, zoals een lekkende wasmachine.
Welke vochtschade is NIET verzekerd?
Vochtschade door opstijgend vocht
Opstijgend grondwater is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het ontstaat door een ontbrekende, beschadigde of onderbroken waterkering. Dit vochtprobleem leidt in de meeste gevallen niet tot een vergoeding, omdat opstijgend vocht door uw verzekering beschouwd wordt als nalatigheid van de eigenaar. Enkel als opstijgend vocht een gevolg is van een overstroming of hevige regenval staan bepaalde verzekeringen in voor de kosten.
Vochtschade door doorslaand vocht
Doorslaand vocht komt voor bij beschadigde gevels die niet goed beschermd zijn tegen vocht. Regenwater dringt zo binnen langs poreuze buitenmuren en tast uw binnenmuren aan. De verzekering vergoedt de gevolgen van doorslaand vocht in de meeste gevallen niet. Ook omdat dit vochtprobleem een gevolg is van nalatigheid, namelijk sterk verouderde, beschadigde buitenmuren die niet tijdig aangepakt zijn.
Vochtschade door condensatievocht
Activiteiten zoals koken en douchen verhogen de luchtvochtigheid in uw woning. In slecht geventileerde ruimtes kan condensatie optreden. Dit valt doorgaans onder nalatig onderhoud, wat u kunt voorkomen met een goed ventilatiesysteem.
Professionele vochtanalyse
Om de oorzaak van vochtschade te achterhalen, is een professionele vochtanalyse essentieel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gedetailleerde analyse. Wij zijn in België actief in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Woont u in Nederland? Geen probleem! Ook daar zijn we actief in de regio’s Limburg en Brabant.

Vergroot uw kans op vergoeding
Onze vochtexperts helpen u niet alleen bij het identificeren en oplossen van vochtschade, maar geven ook advies over de mogelijke dekking door uw verzekering. De resultaten van onze analyses, zoals rapporten van ons lekdetectiebedrijf, kunt u aan uw verzekeraar overhandigen. Dit vergroot uw kans op vergoeding voor de schade die door uw vochtprobleem is ontstaan.
LUCHTDICHTHEID: Voorkom energieverlies en vochtproblemen
Door drukverschillen tussen binnen en buiten als gevolg van wind, verwarming en ventilatie kan koude lucht uw woning binnendringen, terwijl warme lucht ontsnapt. Dit kan diverse problemen veroorzaken.
Mogelijke oorzaken van luchtlekken
Ramen en deuren
Luchtlekken komen veelal voor In de buurt van ramen en deuren, bijvoorbeeld langs de ramen en raamkozijnen, langs deurkozijnen en kleine kieren indien de deur niet 100% goed afsluit.
Zonwering
Vaak rondom de aansluiting van rolluiken en andere zonwerende middelen.
Aansluiting vensterbank en kozijn
Indien vensterbanken niet geheel aansluiten op de kozijnen kunnen er ook kiertjes ontstaan.
Leidingen
Op plekken waar de leidingen zich bevinden van water, gas en elektra, bestaat een verhoogd risico op kiertjes en spleetjes.
Dakvensters
Indien u dakvensters of een Velux raam heeft, kunt u ook daar luchtlekken bemerken indien deze niet geheel correct zijn geplaatst.
Aansluiting dak en gevel
De aansluitingen van het dak met de gevel kunnen ook ruimte bieden aan luchtlekken.
Dampschermen
Op plekken waar een geplaatst dampscherm doorboord is kan ook sprake zijn van luchtverlies.
Mogelijke gevolgen van luchtlekken
Warmteverlies
Koude lucht dringt binnen en warme lucht ontsnapt, wat leidt tot hogere energiekosten.
Tocht en onbehagelijk gevoel
Een constante luchtstroom zorgt voor een onaangename leefomgeving.
Condensatie en schimmelvorming
Vochtige lucht kan binnendringen en zich op koude oppervlakken afzetten, wat resulteert in vochtproblemen en schimmelgroei.
Geluidsoverlast
Een gebrekkige luchtdichtheid kan de geluidsisolatie verminderen, waardoor u meer last heeft van omgevingsgeluiden.
LC Worx helpt u bij het opsporen van luchtlekken
In de koudere maanden kunnen wij luchtlekken eenvoudig opsporen. We kunnen de koude lucht die via kieren binnenkomt, voelen. Het kan uitdagend zijn om luchtlekken te vinden, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bij daken of leidingen. Ook het traceren van ontsnapte warme lucht kan lastig zijn. Wij kunnen de luchtdichtheid van uw woning testen, ook op de moeilijk bereikbare plekken. Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan.
Hoe testen wij de luchtdichtheid van uw woning?
Dankzij onze tools kunnen we de luchtdichtheid van uw huis nauwkeurig testen, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken. Hieronder vindt u een korte uitleg van deze tools:

Rookstift
Hiermee zien we direct waar luchtlekken zijn, omdat de rook zich verplaatst via de luchtstromen.

Rookmachine
Door een kamer vol rook te zetten, kunnen we van buitenaf de luchtlekken waarnemen.

Infraroodcamera
- Infraroodcamera: Met een infraroodcamera meten we oppervlaktetemperaturen, waardoor we koude of warme plekken identificeren die verder onderzocht moeten worden.
Onze oplossingen voor uitstekende luchtdichtheid
Niet-ademende of luchtdichte tape
We gebruiken deze tape om oneffenheden weg te werken, zodat warmte niet meer ontsnapt.
Vloeibare membranen
Deze volgen de ondergrond perfect en vormen na droging een elastisch, luchtdicht membraan langs de bouwschil. Deze vloeibare membranen worden meestal met een airless spuitsysteem, of met een borstel aangebracht.
Luchtdicht bouwen
- Door luchtdicht te bouwen, voorkomt u spleten en kieren. Dit verbetert de energie-efficiëntie van uw gebouw.
Voordelen van luchtdicht bouwen
- Energiebesparing
- Comfort
- Voorkomen van vochtproblemen
- Waterdicht
- Geluidwerend
- Wetgeving
Energiezuinig bouwen
Alleen ‘luchtdicht bouwen’ is niet voldoende. Om een energiezuinig gebouw te realiseren met een gezond binnenklimaat dienen de volgende elementen van het gebouw met elkaar in evenwicht te zijn:
- Luchtdichte gebouwschil
- Voldoende thermische isolatie
- Gecontroleerde ventilatie
Luchtdicht bouwen is eenvoudig en kosteneffectief te implementeren. Naast het creëren van luchtdichte details heeft luchtdicht bouwen ook betrekking op dampdichtheid, isolatie, ontwatering en slagregendichting. Het is dus van belang om het concept luchtdicht bouwen al in het ontwerp te verwerken.
Wij ondersteunen u in alle fasen van het bouwproject, zodat u verzekerd bent van een gezond en prettig binnenklimaat.
Meer weten over onze bouwprojecten?
Bekijk hier onze bouwprojecten,
of neem direct contact met ons op.